miercuri, 5 iunie 2019

Bateri Qigong - Curs - Satu Mare | 1 - 7 iulie 2019

Curs Qigong la Satu Mare   

Baterile in stil Qigong - Curs - Satu Mare   

1 - 7 iulie 2019

Traineri: Silvia Rus

        Cursul cuprinde o serie de tehnici specifice scolii QilinGong pentru vindecare si autovindecare, armonizarea corpului, a respiratiei si o buna concentrare mentala, de asemenea pentru intarirea oaselor, stimularea functiilor organelor interne si intarirea muschilor, pentru pierderea in greutate, deschiderea meridianelor si a punctelor energetice, detoxifiere si nu in ultimul rand colectarea si cultivarea energiei esentiale.


   Având în vedere că este un curs practic, vă anunțăm că ţinuta  sport  este  obligatorie !Pentru participare, este necesară  înscrierea on line.

Nota:  La acest curs pot participa numai persoanele declarate apte de a face efort fizic de intensitate medie, care nu sufera de psihoze, afectiuni grave în stadiu avansat, boli contagioase, afectiuni cardiace severe (infarct miocardic recent, stenoze, având implanturi, valve, stent-uri, stimulatoare cardiace, by pass, etc.)
Locaţia:Scoala gimnaziala Constantin Brancoveanu
Adresa:Str. Constantin Brancoveanu nr. 6
Durata cursului:7 ședinţe
Perioada:1 - 7 iulie 2019
Program:Luni-duminica intre orele 18:00-20:00
Preţ:250 Lei
Traineri:Silvia Rus
Info:Pentru participare este necesara inscrierea online. Pasi de urmat pentru inscrierea on line: creare cont pe site-ul qilingong, clic pe cursuri de sala, clic pe curs bateri qigong, clic pe cursul de bateri la Satu Mare, trainer: Rus Silvia, selecteaza un loc si clic pe finalizare.
E-mail:russilvia@yahoo.com
Mobil:Silvia Rus: 0721-373616
Dna Baby: 0723-323982
Detalii plată:Plata se face in numerar, in prima zi de curs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts